Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Невис

  • Жители: 12.000
  • Јеховини сведоци: 74
  • Собранија: 1
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 162