Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Мадеира

  • Жители: 256.424
  • Јеховини сведоци: 1.138
  • Собранија: 17
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 225