Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Косово

  • Жители: 2.350.000
  • Јеховини сведоци: 269
  • Собранија: 8
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 8.736