Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Чук

  • Жители: 48.651
  • Јеховини сведоци: 82
  • Собранија: 2
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 593