Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Бонаире

  • Жители: 18.000
  • Јеховини сведоци: 148
  • Собранија: 2
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 122