Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Орта, островот Фајал (Азорски Острови) — нудење на списанијата Стражарска кула и Разбудете се! на земјоделец

Основни податоци за Азорски Острови

  • Жители: 245.766
  • Јеховини сведоци: 742
  • Собранија: 15
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 331