Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Зимбабве

  • Жители: 15.764.255
  • Јеховини сведоци: 45.640
  • Собранија: 1.242
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 345