Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Велтефриде (Мпумаланга, Јужноафриканската Република) — Јеховини сведоци канат на состанок една жена што го зборува јазикот ндебеле

Основни податоци за Јужноафриканска Република

  • Жители: 54.490.000
  • Јеховини сведоци: 102.606
  • Собранија: 2.105
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 531