Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Мајоте

  • Жители: 236.507
  • Јеховини сведоци: 162
  • Собранија: 3
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 1.460