Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Самоа

  • Жители: 194.899
  • Јеховини сведоци: 548
  • Собранија: 12
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 356