Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Сент Лусија

  • Жители: 164.994
  • Јеховини сведоци: 783
  • Собранија: 11
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 211