Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Гренада

  • Жители: 107.327
  • Јеховини сведоци: 565
  • Собранија: 10
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 190