Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Волис и Футуна

  • Жители: 11.504
  • Јеховини сведоци: 43
  • Собранија: 1
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 268