Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Порт Вила (Вануату) — поучување на темел на Библијата во селото Иратап

Основни податоци за Вануату

  • Жители: 270.470
  • Јеховини сведоци: 717
  • Собранија: 14
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 377