Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Девствени Острови (САД)

  • Жители: 105.000
  • Јеховини сведоци: 607
  • Собранија: 10
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 173