Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Монтевидео (Уругвај) — нудење на трактатот Што мислиш за иднината?

Основни податоци за Уругвај

  • Жители: 3.493.205
  • Јеховини сведоци: 11.825
  • Собранија: 156
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 295