Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Уганда

  • Жители: 37.956.000
  • Јеховини сведоци: 7.542
  • Собранија: 149
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 5.033