Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Либохора (Украина) — проповедање во едно селце

Основни податоци за Украина

  • Жители: 42.480.549
  • Јеховини сведоци: 141.846
  • Собранија: 1.578
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 299