Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Селото Нгибао во близина на Аруша (Танзанија) — нудење на брошурата Запознај го Бог и живеј засекогаш на луѓе од племето Масаи

Основни податоци за Танзанија

  • Жители: 55.538.635
  • Јеховини сведоци: 16.989
  • Собранија: 477
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 3.269