Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Тајчунг (Тајван) — Нудење на библиски трактат на муштерија во маркетот Јижонг

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

Тие се ставиле на располагање — на Тајван

Повеќе од 100 Јеховини сведоци се преселиле на места каде што има поголема потреба од објавители. Прочитај некои интересни искуства и дознај кои совети им помогнале успешно да ја вршат службата.