Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Тонга

  • Жители: 106.326
  • Јеховини сведоци: 235
  • Собранија: 3
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 452