Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Ломе (Того) — Јеховини сведоци нудат бесплатен библиски курс

Основни податоци за Того

  • Жители: 7.691.915
  • Јеховини сведоци: 20.683
  • Собранија: 297
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 372