Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Чад

  • Жители: 14.037.000
  • Јеховини сведоци: 769
  • Собранија: 18
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 18.254