Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Нтабамлошана (Свазиленд) — проучување на Библијата на јужноафрикански знаковен јазик

Основни податоци за Свазиленд

  • Жители: 1.287.000
  • Јеховини сведоци: 3.217
  • Собранија: 87
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 400