Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Сен Мартен (хол.)

  • Жители: 42.083
  • Јеховини сведоци: 344
  • Собранија: 5
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 122