Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Во близина на Џуба (Јужен Судан) — Му се проповеда на еден поглавар од племето Мондари на јазикот бари

Основни податоци за Јужен Судан

  • Жители: 12.822.840
  • Јеховини сведоци: 1.232
  • Собранија: 35
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 10.408