Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Парамарибо (Суринам) — разговор на библиска тема со помош на брошурата Добра вест од Бог!

Основни податоци за Суринам

  • Жители: 540.000
  • Јеховини сведоци: 2.982
  • Собранија: 55
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 181