Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Сенегал

  • Жители: 15.604.407
  • Јеховини сведоци: 1.263
  • Собранија: 25
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 12.355