Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Штрпске Плесо (Словачка) — нудење на трактатот Кој владее со светот?

Основни податоци за Словачка

  • Жители: 5.427.917
  • Јеховини сведоци: 11.441
  • Собранија: 140
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 474