Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Словенија

  • Жители: 2.068.000
  • Јеховини сведоци: 1.905
  • Собранија: 30
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 1.086