Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Во близина на Плантејшн Хаус (Света Елена) — понуда на брошурата Добра вест од Бог!

Основни податоци за Света Елена

  • Жители: 4.000
  • Јеховини сведоци: 121
  • Собранија: 3
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 33