Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Турку (Финска) — проповедање на добрата вест

Основни податоци за Финска

  • Жители: 5.487.308
  • Јеховини сведоци: 18.477
  • Собранија: 300
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 297