Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Судан

  • Жители: 40.533.330
  • Јеховини сведоци: 703
  • Собранија: 15
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 57.658