Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Хонијара (Соломонови Острови) — проповедање на јазикот пиџин што се зборува таму

Основни податоци за Соломонови Острови

  • Жители: 596.109
  • Јеховини сведоци: 2.039
  • Собранија: 52
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 292