Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Руанда

  • Жители: 11.809.295
  • Јеховини сведоци: 28.972
  • Собранија: 571
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 408