Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Москва (Русија) — библиски разговор на улицата Николскаја

СТРАЖАРСКА КУЛА — ИЗДАНИЕ ЗА ПРОУЧУВАЊЕ

Тие се ставиле на располагање — во Русија

Дознај нешто повеќе за разни браќа и сестри кои се преселиле во Русија за да служат каде што има поголема потреба од објавители. Тие научиле уште повеќе да се потпираат на Јехова.

СТРАЖАРСКА КУЛА

Мирољубив народ го брани своето добро име

Како Јеховините сведоци го бранеа своето добро име во Русија?