Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Стара Пазова (Србија) — нудење на трактатот Ќе има ли воскресение?

Основни податоци за Србија

  • Жители: 8.118.146
  • Јеховини сведоци: 3.894
  • Собранија: 63
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 2.085