Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Букурешт (Романија) — се пренесува библиската порака

Основни податоци за Романија

  • Жители: 21.136.000
  • Јеховини сведоци: 40.101
  • Собранија: 551
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 527