Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Палау

  • Жители: 21.108
  • Јеховини сведоци: 85
  • Собранија: 2
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 248