Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Синтра (Португалија) — проповедање од куќа до куќа

  • Орта, островот Фајал (Азорски Острови) — нудење на списанијата Стражарска кула и Разбудете се! на земјоделец

  • Синтра (Португалија) — проповедање од куќа до куќа

  • Орта, островот Фајал (Азорски Острови) — нудење на списанијата Стражарска кула и Разбудете се! на земјоделец

Основни податоци за Португалија

  • Жители: 9.839.140
  • Јеховини сведоци: 48.999
  • Собранија: 647
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 201