Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Палестинска самоуправа, во околината на Витлеем — нудење на списанието Стражарска кула на арапски јазик

Основни податоци за Палестинска Територија

  • Жители: 4.816.000
  • Јеховини сведоци: 83
  • Собранија: 2
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 58.024