Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Сен Пјер и Микелон

  • Жители: 6.320
  • Јеховини сведоци: 14
  • Собранија: 1
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 451