Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски

Основни податоци за Пакистан

  • Жители: 197.015.955
  • Јеховини сведоци: 1.109
  • Собранија: 19
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 177.652