Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Порт Морзби (Папуа Нова Гвинеја) — читање библиски стих на јазикот ток писин

Основни податоци за Папуа Нова Гвинеја

  • Жители: 7.708.577
  • Јеховини сведоци: 4.586
  • Собранија: 109
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 1.681