Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Чачапојас (Перу) — Јеховини сведоци зборуваат за Божјето Царство со земјоделци на шпански јазик

Основни податоци за Перу

  • Жители: 31.826.018
  • Јеховини сведоци: 128.467
  • Собранија: 1.482
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 248