Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Гуна Јала (Панама) — проповедање на рибар од народот Гуна на островот Нурдуб

Основни податоци за Панама

  • Жители: 3.995.500
  • Јеховини сведоци: 17.193
  • Собранија: 317
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 232