Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски

Основни податоци за Ниуе

  • Жители: 1.190
  • Јеховини сведоци: 24
  • Собранија: 1
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 50