Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Финмарк (Норвешка) — проповедање на територијата на народот Сами

  • Ранхајм (Норвешка) — Јеховини сведоци го прикажуваат видеоклипот Зошто да ја проучуваш Библијата?, додека во позадина има поларна светлина

  • Финмарк (Норвешка) — проповедање на територијата на народот Сами

  • Ранхајм (Норвешка) — Јеховини сведоци го прикажуваат видеоклипот Зошто да ја проучуваш Библијата?, додека во позадина има поларна светлина

Основни податоци за Норвешка

  • Жители: 5.211.000
  • Јеховини сведоци: 11.664
  • Собранија: 168
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 447