Префрли се на текстот

Префрли се на споредното мени

Јеховини сведоци

македонски
  • Иданре (Нигерија) — нудење на списанието Стражарска кула

Основни податоци за Нигерија

  • Жители: 182.202.000
  • Јеховини сведоци: 370.336
  • Собранија: 6.430
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 492