Префрли се на текстот

Јеховини сведоци

Select language македонски
  • Главна улица на островот Норфолк — Јеховин сведок поучува од Библијата

Основни податоци за Норфолк

  • Жители: 1.748
  • Јеховини сведоци: 7
  • Собранија: 1
  • Однос меѓу Јеховини сведоци и жители: 1 на 250